Манчестър Юнайтед не се страхува от доминацията на Манчестър Сити и

...
Манчестър Юнайтед не се страхува от доминацията на Манчестър Сити и
Коментари Харесай

Диого Далот: Това, че не сме фаворити, ми дава повече енергия

Манчестър Юнайтед не се опасява от превъзходството на Манчестър Сити и ще опита да употребява статута си на новобранец в устрема да завоюва купата в шампионата ФА Къп в Англия, счита бранителят Диого Далот, преди утрешния край на стадион " Уембли ". Градските противници Сити и Юнайтед имаха друго показване през акцията, откакто " жителите " завоюваха купата в британското състезание за четвърти следващ път, а " алените дяволи " завършиха на осмо място, най-лошото им класиране в ерата на Висшата лига. Самият Далот пък направи постоянен сезон и бе определен за състезател на сезона от своите съотборници, на " Олд Трафорд ".

" Манчестър Сити доминира в последните няколко години ", сподели Далот пред вестник " Мирър " и добави: " Но, когато играят Сити против Юнайтед, нямам доверие, че те ще дойдат с концепцията, че се опасяваме от тях. Те знаят, че ние също желаеме да спечелим, тъй че ще бъдат на най-високото си равнище, а ние би трябвало да създадем същото. "

Юнайтед има един триумф в последните си пет участия във финала на ФА Къп, с 2:1 против Кристъл Палас, след продължение, през 2016 година. През предишния сезон тимът отстъпи пред Сити с 1:2, в дуел за трофея.

" За мен персонално, това, че не сме любимци във финала, ми дава повече сила. Но не би трябвало да си новобранец, когато си в Манчестър Юнайтед. В бъдеще желаеме да бъдем тимът, който всички считат, че ще победи ", добави още Далот.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР